Карактеристике Somatodrol

Somatodrol

Безбедан раст мишића, тренутни резултати, висока ефикасност.
Соматодрол је додатак за изградњу мишићне масе коју сваки спортиста треба да покуша.

SALE

-30%

без рецепта Somatodrol
42,90 33EUR
access_time

-30%

22сати
22минута
22секунде
БАИ НОВ shopping_cart
без рецепта Somatodrol

Somatodrol Карактеристике Нашег Производа

Соматодрол - хормон раста за изградњу мишићне масе

продаја Somatodrol

Ограничен приступ хормону раста и тестостерона резултира чињеницом да се многи бодибилдери враћају или припреме за припрему из неизвесних извора, не увек сигурно и не морају нужно радити. Додатак за изградњу мишићне масе Соматодрол је модерна капсула за повећање телесне масе, која није само законска и сигурна већ и високо ефикасна. Они не садрже директне дозе хормона, већ само активне супстанце које након растварања у крви стимулишу тело да убрзају производњу ових хормона. Као резултат тога, створени су на потпуно природан и сигуран начин, омогућавајући спортистима и бодибилдерима да добију више мишићне масе за мање времена и без нежељених ефеката.

Таблете за изградњу мишићне масе Соматодрол је до 30% више мишићне масе након само једног месеца употребе и једнако високог пораста хормона ХГХ, што доводи до веће ефикасности тела и бољих резултата вежби. Тело се уморава спорије, тако да можете тренирати дуже и теже, без осећаја уморне или непријатне болести. Једна или двије капсуле дневно помешане на месец дана ће омогућити свима да развију сухе мишиће и скулптирају снагу. За ефекте одговорна је мешавина четири састојка: аргинин (ААКГ), бета-аланин, витамин Б12 и гуарана. То је комбинација хормоналних активатора који могу радити невероватна чуда у телу, повећавајући његову активност током вежбања и утичу на ниво секреције хормона.

SALE

-30%

Somatodrol јефтино
42,90 33EUR
access_time

-30%

22сати
22минута
22секунде
БАИ НОВ shopping_cart
цене Somatodrol

Препоруке Somatodrol

стручњак

тестови Somatodrol

Већ десет година радим са спортистима и бодибилдерима, организујући им уравнотежене дијете које помажу у пружању одговарајуће дозе енергије за вежбање. Често им помажем у избору исправних суплемената за подршку њиховом раду у теретани, захваљујући којој су ефикаснији, енергичнији, бржи да се отарасе масти у телу и превише брзо добијају тежину. Пошто сам постао упознат са таблетама за изградњу мишићне масе Соматодрол, они су постали један од најпожељнијих. Био сам уверен у композицију, избалансиране додатке витамина и поуздане и веома специфичне тестове који су спроведени пре него што је додатак ушао у оптицај. Зато препоручујем данас, практично сваком спортисту који ми пријави, Соматодрол као ефикасан и сигуран додатак.

Како то ради?

За стручњаке из области дијететике, акција ове припреме је невероватно једноставна и истовремено изненађујућа. Не даје чистог хормона раста крви или тестостерона. Уместо тога, вешто стимулише тело да убрза и повећава њихову производњу. Као резултат тога, цјелокупни процес сигурно штеди сто посто и није присиљен механичким дјеловањем хемијских једињења, која се, нажалост, дешава са бројним фалсификатима на тржишту. Поред тога, додатак Соматодрол такође има стимулант за сагоријевање непотребне масти, а на свом месту ствара компактну, јаку и суву мишићну масу, која се затим може обликовати и обликовати одговарајућим вежбама. Ово је додатак за изградњу мишићне масе коју могу користити људи старији од 18 година - нежељени ефекти се не јављају, савет лекара није потребан, а производ се може добити без рецепта.

SALE

-30%

 Somatodrol
42,90 33EUR
access_time

-30%

22сати
22минута
22секунде
БАИ НОВ shopping_cart
Компоненте Somatodrol
arrow_back_ios
arrow_forward_ios

star

4,5

22 старост
28 старост
30 старост
25 старост
37 старост
То ради! Ништа више не треба додати овдје, 5кг мишића у месецу без промјене плана вјежбе.
Пошто се бавим овим капсулима, перформансе моје гимнастике су се побољшале, а моји мишићи су порасли скоро једну петину. И за мање од неколико недеља.
Препоручујем Соматодролу мушкарцима који желе да изграде мишићну масу и имају одређене ефекте.
Користим га кратко, али већ видим прве ефекте. Мишеви постижу и осјећам мање замора.
Моји мишићи су компактнији, без масти. Овај ефекат је 4 недеље коришћења Соматодрола.
SALE

-30%

најјефтинији Somatodrol
42,90 33EUR
access_time

-30%

22сати
22минута
22секунде
БАИ НОВ shopping_cart
где купити Somatodrol

Компоненте Somatodrol

- ААКГ (аргинин)

- Бета-аланин

- Витамин Б12

SALE

-30%

 О томе Somatodrol
42,90 33EUR
access_time

-30%

22сати
22минута
22секунде
БАИ НОВ shopping_cart