karakteristike Somatodrol

Somatodrol

Bezbedan rast mišića, trenutni rezultati, visoka efikasnost.
Somatodrol je dodatak za izgradnju mišićne mase koju svaki sportista treba da pokuša.

SALE

-30%

bez recepta Somatodrol
42,90 33EUR
access_time

-30%

22sati
22minuta
22sekunde
BAY NOW shopping_cart
bez recepta Somatodrol

Somatodrol Karakteristike Našeg Proizvoda

Somatodrol - hormon rasta za izgradnju mišićne mase

prodaju Somatodrol

Ograničen pristup hormonu rasta i testosterona rezultira činjenicom da se mnogi bodibilderi vraćaju ili pripreme za pripremu iz nesigurnih izvora, ne uvek sigurno i ne moraju nužno raditi. Dodatak za izgradnju mišićne mase Somatodrol je moderna kapsula za povećanje telesne mase, koja nije samo zakonska i sigurna, već i visoko efikasna. Oni ne sadrže direktne doze hormona, već samo aktivne supstance koje nakon rastvaranja u krvi stimulišu telo da ubrzaju proizvodnju ovih hormona. Kao rezultat toga, stvoreni su na potpuno prirodan i siguran način, omogućavajući sportistima i bodibilderima da dobijaju više mišićne mase za manje vremena i bez neželjenih efekata.

Tablete za izgradnju mišićne mase Somatodrol je do 30% više mišićne mase nakon samo jednog meseca upotrebe i podjednako visokog povećanja HGH hormona, što dovodi do veće efikasnosti tela i boljih rezultata vežbi. Telo se umorava sporije, tako da možete trenirati duže i teže, bez osećaja umorne ili neprijatne bolesti. Jedna ili dvije kapsule dnevno puknuti mjesec dana omogućavaju svima da razviju suhe mišiće i skulptiraju snagu. Za efekte odgovara mešavina četiri sastojka: arginin (AAKG), beta-alanin, vitamin B12 i guarana. To je kombinacija hormonalnih aktivatora koji mogu raditi neverovatna čuda u telu, povećavajući njegovu aktivnost tokom vežbanja i utiču na nivo sekrecije hormona.

SALE

-30%

Somatodrol jeftino
42,90 33EUR
access_time

-30%

22sati
22minuta
22sekunde
BAY NOW shopping_cart
cijene Somatodrol

Preporuke Somatodrol

stručnjak

testovi Somatodrol

Radila sam s sportistima i bodibilderima već više od deset godina, organizujući im uravnotežene dijete koje pomažu u pružanju odgovarajuće doze energije za vežbanje. Često im pomažem u izboru ispravnih suplemenata za podršku njihovog rada u teretani, zahvaljujući kojoj su efikasniji, energičniji, brži da se otarase masti u tijelu i previše brzo dobijaju težinu. Pošto sam se bolje upoznao pilule za izgradnju mišićne mase Somatodrol, oni su postali jedan od najpoželjnijih. Bio sam ubeđen kompozicijom, balansiranim vitaminskim suplementima i pouzdanim i veoma specifičnim testovima koji su sprovedeni pre nego što je suplement ušao u opticaj. Zato preporučujem danas, praktično svakom sportistu koji mi prijavi, Somatodrol kao efikasan i siguran dodatak.

Kako to radi?

Za stručnjake iz oblasti dijetetike, akcija ove pripreme je neverovatno jednostavna i istovremeno iznenađujuća. Ne pruža čistog hormona rasta krvi ili testosterona. Umesto toga, vješto stimuliše telo da ubrza i povećava njihovu proizvodnju. Kao rezultat toga, cjelokupni proces sigurno štedi sto posto i nije prisiljen mehaničkim djelovanjem hemijskih jedinjenja, što se nažalost dešava s brojnim falsifikatima na tržištu. Pored toga, dodatak Somatodrol takođe ima stimulant za sagorevanje nepotrebnih masti, a na svom mestu stvara kompaktnu, jaku i suvu mišićnu masu, koja se onda može oblikovati i oblikovati odgovarajućim vežbama. Ovo je dodatak za izgradnju mišićne mase koju mogu koristiti osobe starije od 18 godina - neželjeni efekti se ne javljaju, savet lekara nije potreban, a proizvod se može dobiti bez recepta.

SALE

-30%

 Somatodrol
42,90 33EUR
access_time

-30%

22sati
22minuta
22sekunde
BAY NOW shopping_cart
Komponente Somatodrol
arrow_back_ios
arrow_forward_ios

star

4,5

22 starost
28 starost
30 starost
25 starost
37 starost
Radi! Ništa više ne treba dodati ovdje, 5kg mišića u mesecu bez promjene plana vježbe.
Pošto se bavim ovim kapsulima, performanse moje gimnastike su se poboljšale, a mišići su se povećali skoro jednu petinu. I za manje od nekoliko nedelja.
Preporučujem Somatodrolu muškarcima koji žele da izgrade mišićnu masu i imaju određene efekte.
Koristim ga kratko, ali već vidim prve efekte. Miševi postižu i osjećam manje zamora.
Moji mišići su kompaktniji, bez masti. Ovaj efekat je 4 nedelje korišćenja Somatodrola.
SALE

-30%

najjeftinije Somatodrol
42,90 33EUR
access_time

-30%

22sati
22minuta
22sekunde
BAY NOW shopping_cart
gdje kupiti Somatodrol

Komponente Somatodrol

- AAKG (arginin)

- Beta-alanin

- Vitamin B12

SALE

-30%

 o Somatodrol
42,90 33EUR
access_time

-30%

22sati
22minuta
22sekunde
BAY NOW shopping_cart